19 Ağustos 2013 Pazartesi

YENİ FOÇA

Merhabalar;

İyi haftalarımız olsun inş... Cmtsi kayınvalidem, eltim, görümcem ve ben eşlerimizi evde bırakıp yeni foçaya gittik. Kayınvalidemler uzun seneler oturmuşlar orada sonra oradaki işleri bozulunca İzmir'e ailelerinin yanına gelmek zorunda kalmışlar... Oraya gidince keşke bu kadar güzel bir yeri bırakmak zorunda kalmasalarmış dedim ama sonra düşündüm ki eğer İzmir'e gelmeselerdi eşimi hiç tanıyamıyacaktım... Sonra iyi ki demekten alamadım kendimi...
Bu kadar güzel bir yerin fotoğraflarını çekmemek olmaz dı diye düşünüyorum güzel limanını bana huzur veren evlerini ve eski kapılara ilgi duyduğum için kapılarını sizler için ölümsüzleştirdim :)





















7 yorum:

  1. Çok güzel gerçekten Gamzecim :)
    İzmir'i görmek nasip olur inşallah, merak ettiğim illerden biri :)

    YanıtlaSil
  2. Tam bir Ege sahil kasabası, mis gibi fotoğraflar denizin kokusu buraya kadar geldi. Foça, Urla, Karaburun... İzmir ♥

    İki sene oldu görmeyeli ama ilk fırsatta yolumu İzmir'e düşüreceğim. Çok güzel bir yazı olmuş Gamzecim, çok mutlu oldum fotoğraflara bakarken. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. kızlar saolun yorumlarınız için yolunuz izmir'e düşerse haberim olsun misafir etmekten mutluluk duyarım sizleri bende izmir'i karaburun'u urlayı çok seviyorum esracım aşağıdaki diğer yazımda deniz fotoları var ya orası karaburun'a annemin memleketine ait :) :)

    YanıtlaSil
  4. fotoğraflar tam bir harika tatlım, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. saolasın cnm profesyonel makinem olsa daha neler çekerim ama cep telefonuyla bu kadar oluyor :)

    YanıtlaSil
  6. izmire gitmişliğim var çok severim, ama buraya hiç gitmek kısmet olmadı evlenince gezilip görülecek yerlere eklendi bile cunda adasını anımsattı bana

    paylaşım için sağol gamzeciğim

    YanıtlaSil
  7. ne güzel olmuş fotoğraflar, çok özlemişim foça'yı ve çeşme'yi.

    YanıtlaSil